Hej allesammans!

Nu är det sista veckan innan jullovet och även det sista veckobrevet för i år. Tänk vad tiden gått fort! Nu är ni riktigt införstådda i hur det är att gå på mellanstadiet och jag har fått följa med hela vägen. Ha nu en riktigt trevlig 3:e advent, en god jul och ett gott nytt år!

Detta behöver ni veta inför kommande vecka:

Läxor nästa vecka:

Måndag-Läsläxa ur Pojken och Tigern, kap 15-läs kapitlet och svara på frågor

Tisdag-Veckans ord, repetition av m-ljud 1 och 2 (24 ord)

Torsdag-Mattemålet (t.o.m s. 137) eller en problemlösningsfråga

Fredag-Engelska (Se Saras inlägg nedan)

Övrigt:

-På tisdag nästa vecka kommer idrotten inte vara på Fyskien. Den kommer istället hållas i klassrummet. Inget ombyte behövs.

Eftersom vägen mellan Fysiken och skolan uteblir kommer vi tjäna in 30 min på förmiddagen. Därför kommer eleverna sluta 14:00 istället för 14:40 (en tiominuters rast uteblir på eftermiddagen).

– På fredag nästa vecka är det julavslutning! Denna dag får barnen gärna komma lite extra julfina! Dagen börjar 9:00 i skolan och avslutas strax efter lunch 12:00.

Önskar er en trevlig 3:e advent och ett härligt jullov!

Vänliga hälsningar,

Deborah