Fritids informerar

Fritids informerar  

Hej kära föräldrar och välkomna till ett nytt läsår här på Vasaskolan.

Här kommer lite matnyttig information från oss på fritids.

Till en början vill vi påminna er om att skola och fritids är stängt torsdag den 27 augusti.

Vasaskolans fritids är öppet måndag – fredag mellan 07:00 – 17:30. Dag innan röd dag och afton stänger fritids klockan 15:00, dessa dagar finner ni på vasaskolan.net under fliken fritids.

Onsdagar mellan 15:00 – 16:30 har hela arbetslaget möte, då har vi tagit in fasta vikarier som täcker upp. Om ni har möjlighet att hämta tidigare så gör gärna detta.
Vi stänger som vanligt 17:30.

Från och med vecka 36 kommer fritids att ha en utflyktsdag på torsdagar. Vi kommer göra olika aktiviteter i skogen så det är viktigt att ditt barn har med sig kläder för alla väder. Vi kommer att vara borta mellan 14:00 – ca 15:30.

Fritids har en blogg där all information ni behöver kommer att ligga. Klicka in er på vasaskolan.net så finns en egen flik som heter fritids. 

Vid varje lov skickas det ut digitala lovlappar att fylla i. Vi sätter även upp information om detta i skolan och det kommer skickas med en påminnelse i lärarnas veckobrev. Får ni inget mejl så snälla meddela oss så vi kan kolla över vår mejllista en gång till. 

Ni når fritids på telefonnummer: 0723 72 64 24. Svarar vi inte så lämna gärna ett meddelande på telefonsvararen eller skicka ett sms så återkommer vi så fort vi kan.

Vasaskola är en mobilfri skola. Detta gäller även på fritids. När ditt barn kommer hit lämnar hen sin telefon till någon i personen på fritids som sedan låser in den. Vid hemgång lämnas telefonen tillbaka
Vill ert barn följa med en kompis hem eller ta med en kompis hem ska detta bestämmas minst en dag i förväg och meddelas till oss på fritids. Ska någon annan än föräldrar hämta vill vi i personalen veta detta. Antingen skriver ni upp det på lappen in till fritidsrummet, säger till en personal på fritids eller skickar iväg ett sms till vår telefon. 

Nu hoppas vi på ett härligt läsår tillsammans och har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att säga till.

Med vänliga hälsningar, personalen på fritids 

Vasaskolan

Viktor Rydbergsgatan 18

411 32 Göteborg

 

Expeditionen öppen:

 

mån, ons kl 8-12, 13-16

 

tis, tors kl 8-12

 

fre kl 10-12

 

Gunilla Andersson

031- 20 83 41

exp@vasaskolan.net