Snart kommer antagningsbesked ut!

Hej alla blivande gymnasieelever!
hoppas att ni har en riktigt skön ledighet, det är ni värda! Snart kommer ert gymnasiebesked komma, så här kommer lite information inför antagningen.

För att ta reda på vilken skola du ska börja på efter sommaren loggar du in på Indra2.se med ditt personnummer och lösenord. Information om hur ni gör detta lägger jag ut här och skickar hem till den mail ni registrerat i indra!

Viktiga datum att hålla reda på:

26 juni 13.00 får du ditt slutantagningsbesked

11 juli 23:59 är sista svarsdag

Senare delen av augusti: Upprop!
(Datum för upprop får du från skolan. Om du inte kan närvara vid uppropet
måste du höra av dig till skolan du blivit antagen till för att behålla din plats)

Kommer du inte in på indra2, har frågor om ditt val eller vill göra omval kan du ringa eller maila mig under den 26:e och den 27:e juni. Efter det går jag på semester, så då får du besöker Vägledningscentrums Drop-In på Skånegatan 20 (Hållplats Scandinavium).
Telefon Vägledningscentrum: 031 – 365 00 00
Öppettider Vägledningscentrum: (Se nästa sida)

Trevlig sommar och lycka till i framtiden!
Amanda Klasson,
studie-och yrkesvägledare
amanda.klasson@educ.goteborg.se

Klassens dag

Planen är att vi ska spendera dagen ute och umgås.
Vi ses 9:30 vid centralstationen, vid spår 1 och 2 och tar en tur med tåget.
Under några timmar umgås vi med fotboll, kubb, badmöjlighet, tipspromenad och ätbart.
Ta med dig material om du önskar en viss aktivitet. Ett flaska vatten kan också vara bra att ha med.
När dagens känns som den är slut tar vi en promenad tillbaka till tåget och åka tillbaka till Göteborg och räknar med att vara där runt 14 igen.

Publicerat i 9b

NP i SO

Under tisdag och torsdag är det NP i SO, geografi.
Eleverna börjar 8:45 i respektive klassrum för information. Proven börjar klockan 9:00 och håller på till 11:00.
Läsning enligt vanligt schema från klockan 11:15.
Det är ok att ha med saker att äta och dricka om detta inte låter.
/Anna och Teresia