Du kan stoppa huvudlössen!

AVLUSNINGSDAGARNA 13-15 SEPTEMBER 2019

Dags att avlusa barnen. Dina barn kan ha löss utan att du vet om det… Om vi undersöker barnen samtidigt, minskar risken för huvudlössepidemier.

Ta fram luskammen och kamma du också!

Mer info om löss finns på www.LusFri.nu

Hälsningar från Skolhälsovården Vasaskolan och övriga Sveriges skolor

Läxhjälp och omprov

Nu har skolan verkligen kommit igång och då kommer även läxor och prov!
På högstadiet erbjuder vi läxhjälp två dagar i veckan, tisdagar 15:00-16:00 och torsdagar 15:15-16:15, båda tillfällena är i uppehållsrummet. Då finns det möjlighet att sitta i lugn och ro och få hjälp att plugga inför läxförhör eller prov. Det är alltså inte ett tillfälle att leka eller spela div. tv-spel.
På torsdagar mellan 15:30-17:00 så är det omprovstid i NO-salen. Det innebär att om du missar det ordinarie provtillfället eller behöver göra om något prov så gör du det veckan efter under den här tiden.

Föräldramöte 7A

Den 4 september bjuder vi in till föräldramöte. Det börjar klockan 18:00 i VR22 en våning upp.
Hör gärna av er om ni inte kan komma.
/Hans och Teresia

Inställda morgonböner Johannebergskyrkan

Generellt gäller att de veckorna som vi har annan aktivitet (uppstarter, avslutningar m.m.) i kyrkan någon dag så är morgonbönerna på onsdagarna inställda.
De datum som vi redan nu vet inte innebär någon morgonbön under hösten är: 21 och 28 augusti, 18 september, 30 oktober, 27 november och 11 och 18 december.
Övriga onsdagar börjar morgonbönen 8:10 i Johannebergskyrkan.