Sommarhälsning

Igår avslutade vi terminen med tårtkalas och tackade varandra för den här terminen.

Stort tack för de fina presenterna, de värmde!

Höstterminen startar måndagen den 19 augusti i Vasakyrkan kl.9:30.

Trevlig sommar!

Information för v.24

Här kommer kort information om vad som gäller måndag-onsdag v.24.

Måndag: Klassens dag. (se info här på hemsidan)

Tisdag: Lektioner som vanligt fram till lunch. Från 12:30 – 14:30 är det övning i Vasaskyrkan. Dagen avslutas i kyrkan. (Tag gärna med en extra kasse att ta hem skolmaterial i)

Onsdag: Vi startar 9:00 och slutar efter lunch, 11:30. Eleverna i åk 6 samlas i kyrkan klockan 17:00. Avslutningen i Vasakyrkan startar 18:00 och från 17:40 är föräldrar och anhöriga välkomna!

Med hopp om en bra sista vecka på terminen!
Eva och Pia

Information om Vasadagen och Klassens dag

Information om Vasadagen finns här på hemsidan. De elever som önskar åka gemensamt med lärare samlas vid Korsvägen kl.8:00 (vid Pressbyrån) där Eva möter upp. Det är viktigt att man meddelar Eva om man vill åka med. Vill man ta sällskap med tillbaka, så går det också bra.

Måndag den 10/6 är det Klassens dag. Vi kommer att vara i Slottskogen mellan 9:15 och ca.13:00. Vi träffas vid Säldammen 9:15. De som önskar åka med lärare dit träffas vid skolan 8:30. Meddela Pia eller Eva om du vill åka med.

Ta med egen matsäck och kläder efter väder. Vill man ta med en peng till glass så går det bra.

Vi hoppas på två trevliga dagar!

Eva och Pia

Orientering Skatås 28/5

Bildresultat för orientering

Samling på skolan tisdag 28/5 kl. 9.00 – gäller samtliga elever.

Vi åker därefter gemensamt till Skatås för både orientering och annan aktivitet.

Att ha med sig:

Matsäck, vattenflaska, kläder efter väder, lämpliga skor och busskort.

Möjlighet till ombyte och dusch finns, men kom gärna ombytt.

Starten för orienteringen är från kl. 12 och framåt. Eleverna startar med några minuters mellanrum. En och en eller i par. När man orienterat klart och bockat av sig hos sin klasslärare slutar skoldagen och man får ta sig från Skatås på egen hand. Vill en elev ha sällskap tillbaka till skolan meddelar man sin lärare i förväg.

//Louise

Publicerat i 6a, 6b