Chrome Book

Hej alla föräldrar!
På fredag kommer vi att dela ut Chrome Book till elever i åk 6. Detta
är ett arbetsredskap i skolan men elever får också ta hem dem.

Datorerna ska alltid tas med till skolan varje dag och de ska
vara fulladdade. .

Veckobrev kommer på fredag!
Eva

NO-läxa fredag 6/12

Hej, 6B!
Jag har den stora glädjen att meddela att ni har NO-läxa på fredag! 😉

fredag 6/12 NO: Läxförhör på s. 60-63 i Koll på NO samt tillhörande sidor i arbetsboken, s. 48-55 (halva s 55)

Ha det så gott så ses vi i veckan!
/Helena

Spanska v.49

¡Hola!

Här kommer en påminnelse om att vi på tisdag 3/12 kommer göra ett litet test för att se att det vi arbetat med sitter. Det är inget nytt utan det som ni tidigare haft i läxa.

Om du vill kan du förbereda dig genom att göra repetitionsavsnittet i övningsboken en gång till, Repaso 1 på s.39 ( du behöver ej kunna punkt 2-4 och 17-18). Kontrollera att du kan presentera dig och ställa frågor, uppgift 2 på s.41.

Du kan också repetera kap 7-8 + 9, läs texterna i textboken och/eller gör övningar på övningsmästaren.se

(Förstår du och kan svara på frågorna -¿Cómo se llama la capital de España? ¿Dónde está Barcelona?¿Cuántos chicos hay en tu clase?)