Veckobrev v. 35

Hej! Så otroligt roligt det har varit att få träffa era barn! De har varit väldigt fina och goa! I veckan drar vi igång lite fler vanliga lektioner men har något färre läxor än vanligt.

Nästa vecka är det dags att dela ut vårt arbetsredskap, Chromebook. Eleverna får hem sina datorer i en kartong, datorskydd kommer under veckan. Vi vill gärna ha hjälp med att dessa datorer kommer laddade till skolan och att vi alla hjälps åt att påminna eleverna om att hanterar datorerna varsamt.

Tills något annat sägs är det utegympa som gäller på måndagar och tisdagar så packa väskan efter väder 🙂 Vi är också ute på alla raster så tänk på att ha med regnkläder om det verkar kunna bli regn.

Händer i veckan
onsdag:
Alla högstadielärare är iväg med sina elever denna dag så därför går bland annat musiken bort och vi slutar kl 13.10. Vaccinationspapperna ska in (gäller flickor).

Händer framöver
onsdag 4/9: Föräldramöte! Det ska bli trevligt att träffa Er!
torsdag 5/9: Vi går till Universeum under skoltid.

Läxor
torsdag:
Svenskläxa: eleverna ska ha läst 1/4 av sin bänkbok om de inte redan har gjort det i skolan.
Matte: två stenciler om positionssystemet och tallinjen samt att träna lite på tabellerna 1-10

Hoppas att ni alla får en skön helg!
Vänligen, Helena

Publicerat i 6a

Välkomna till läsåret 2019/2020!

Höstterminen börjar måndagen den 19 augusti klockan 9.30 med en gudstjänst i Vasakyrkan. Efter gudstjänsten går elever med lärarna till skolan. Denna första dag slutar c:a kl. 11.00. Ingen skollunch första dagen. Fritidshemmet är öppet som vanligt och där får eleverna även lunch.

Från och med tisdagen den 20 augusti går eleverna enligt de tider som de får på uppropsdagen.

Välkomna till ett nytt läsår!

Länk till webmail

Alla som har en mailadress kan logga in på denna via en hemsida. Då kan du logga in från vilken enhet med internet som helst.

Tänk på att logga ut och inte spara lösenordet om du använder till exempel en dator som inte är din.

www.gmail.com

Din mail är förnamn.efternamn@elev.vasaskolan.net