Veckobrev v. 17

Hej!
Då var det påsklovsdags! Påsklovet kommer sent och eleverna har verkligen jobbat på bra. Hoppas att alla får ett välbehövligt och gott lov!

Efter lovet kommer jag att försöka jobba heltid. Ylva finns dock kvar i huset men med andra uppgifter fram till sommaren.

Här kommer lite info om veckan efter lovet.
Ha det så gott allihop!

v. 17
onsdag 24/4: engelskglosor som eleverna har fått av Ylva före påsk.
fredag: prov på Norge. s. 31-34 i arbetsboken i Geografi

Veckobrev v. 14

Hej!
Tack för alla fina möten i samband med utvecklingssamtalen förra veckan! Jag ser fram emot att träffa resten av er denna vecka!

Önskar er alla en trevlig helg!

tisdag: engelska, se Ylvas inlägg
onsdag: utvecklingssamtal för 6 elever
torsdag: matteläxa, 2 stenciler
fredag: so: prov på Norges karta (vi gör den här i skolan på måndag), 2 utvecklingssamtal

V. 13

Hej!
Då är det snart dags för en ny vecka igen. Ungefär hälften av er har utvecklingssamtal på onsdag. I år är det era barn som kommer att vara den som håller i utvecklingssamtalen. Det blir bra!

Hoppas att ni alla får en trevlig helg!

vecka 13
tisdag: engelskläxa, se Ylvas mail.
onsdag: UTVECKLINGSSAMTAL!
fredag: prov på Danmark. S. 26-30 i arbetsboken.

Flyttat SO-prov

Hej!
Det har gått bort några SO-lektioner för oss den här veckan. Därför flyttar jag provet om Danmark som skulle ha varit nu på fredag till nästa fredag.

Allt gott!

Veckobrev v. 12

Hej!
Era barn är så bra! Studiemotiverade, snälla och roliga. När jag kom upp efter en rast för att släppa in dem i klassrummet var det helt knäpptyst. Jag anade ugglor i mossen men då satt en elev och läste saga för alla andra. Roligt :-)

Nästan alla av er har skrivit in en tid för utvecklingssamtal. Saknar bara för två elever. Ni har fått den tid som ni har skrivit in er på.

Här kommer veckans läxor. Trevlig helg!

tisdag: engelskläxa, se Ylvas inlägg
torsdag: matteläxa, två stenciler
fredag: prov på Danmark. Plugga på s. 26-29 i den gröna arbetsboken i Geografi. Vill man kan man även läsa Danmarkssidorna i läroboken.

Läxa i engelska v 12

Hej!

Ny läxa i engelska till tisdagen den 19 mars är:

träna dig att presentera din kompis, Interview, på engelska.

Vi har intervjuat muntligt och skrivit presentationen.

Ylva

Veckobrev v. 11

Hej!

Nu bör alla ha fått ett mail för att kunna boka sig till utvecklingssamtal. Jag ser fram emot att träffas igen!
Önskar er alla en fin helg!

tisdag: engelskläxa, se Ylvas mail,
onsdag: LEDIGT! Studiedag.
torsdag: matte, 2 stenciler
fredag: skriftligt läxförhör på Danmarks karta. Vi har fyllt i stencilen med vad som ska vara med här i skolan.