Veckobrev v 35

På måndag går vi till Universeum. De som vill och kan, får börja kl. 8:50 utanför entrédörrarna. Jag är på skolan kl. 8:00 och går med de elever som är här då.

På torsdag har vi ”Klassens dag” tillsammans med åk 4. Vi åker till Färjenäsparken. Kl. 8:00 samlas vi vid trappan utanför skolan och dit kommer vi tillbaka senast kl. 13:20. Ta med busskort, lunchmatsäck, kläder efter väder och fot- och/eller basketboll.

Läxor:

Tisdag: Matte tom s.13

Fredag: Engelska. Träna på att läsa s. 10, glosor (de som du skrev av till glosboken, den gröna) + lära dig frågorna och svaren på texten (går igenom på måndag)

Angående föräldramötet 4/9 så tänkte jag föreslå en variant av möte. Jag menar att ett rent infomationsmöte är ganska ointressant (eller!?), jag informerar ju er när det behövs här i veckobrevet. Skulle det vara mer givande för er att diskutera olika saker som läggtider, skärmtider odyl istället? Inte för att redovisa för mig, såklart, utan att få information om hur andra föräldrar i klassen tänker runt olika saker. Inte vet jag?! Återkoppla gärna till mig på mailen om ni kommer på saker som ni skulle vilja dryfta. Ibland hör man ju ”alla andra får” som förälder och då kan det vara bra att få veta om det verkligen är så. Hör jättegärna av er! karolina.wake@vasaskolan.net

Det var nog allt. Vilken härlig vecka vi haft! Underbart att träffa era fina barn igen!

Karolina

Imorgon

…börjar eleverna kl. 9:00 med idrott på Fysiken, ingen andakt i kyrkan denna vecka. Skoldagen slutar kl. 13:00. Nästa vecka kör vi tider enligt schema.

//Karolina

Veckobrev v.34

Skolfotografering på torsdag kl. 12:35 för hela klass 5. (Elevrådsrepresentanterna fotas på fredag)

Ni som inte sparade de ni fick från skolan i klass 4, ta med färgpennor.

Läxor:

Tisdag: Memorera personnummer + pinkod till biblioteket. Ta med lappen ”Så når vi föräldrar dagtid” ikryssad och uppdaterad.

Torsdag: skrivuppgiften ”Mitt sommarminne” färdig (introduceras tisdag 20/8)

Jätteskoj att vara igång igen!!!

Karolina

Publicerat i 5

Välkomna till läsåret 2019/2020!

Höstterminen börjar måndagen den 19 augusti klockan 9.30 med en gudstjänst i Vasakyrkan. Efter gudstjänsten går elever med lärarna till skolan. Denna första dag slutar c:a kl. 11.00. Ingen skollunch första dagen. Fritidshemmet är öppet som vanligt och där får eleverna även lunch.

Från och med tisdagen den 20 augusti går eleverna enligt de tider som de får på uppropsdagen.

Välkomna till ett nytt läsår!

Länk till webmail

Alla som har en mailadress kan logga in på denna via en hemsida. Då kan du logga in från vilken enhet med internet som helst.

Tänk på att logga ut och inte spara lösenordet om du använder till exempel en dator som inte är din.

www.gmail.com

Din mail är förnamn.efternamn@elev.vasaskolan.net