Första veckan är slut

Nu har vi tillsammans genomfört vår första vecka på sommarfritids.
Det blev lite brädspel, påbörjade ett stort pussel, hade ett mycket lyckat vattenkrig, lekte av oss på Heden och avslutade allt med ett litet midsommarfirande med dans runt stången.

Nästa vecka blir det bland annat en pysseldag, spa och utflykt till Slottskogen. Där behöver barnen medtaga egen matsäck, den får inte innehålla godis eller läsk.

Ha nu en fantastisk midsommarhelg så syns vi nästa vecka igen
Glada hälsningar önskar personalen på fritids

Tack!

Jag vill tacka för för sommargåvan jag fick av er efter avslutningen. Önskar er också en riktigt skön semester.

Somriga hälsningar Karolina

Publicerat i 4

Snart kommer antagningsbesked ut!

Hej alla blivande gymnasieelever!
hoppas att ni har en riktigt skön ledighet, det är ni värda! Snart kommer ert gymnasiebesked komma, så här kommer lite information inför antagningen.

För att ta reda på vilken skola du ska börja på efter sommaren loggar du in på Indra2.se med ditt personnummer och lösenord. Information om hur ni gör detta lägger jag ut här och skickar hem till den mail ni registrerat i indra!

Viktiga datum att hålla reda på:

26 juni 13.00 får du ditt slutantagningsbesked

11 juli 23:59 är sista svarsdag

Senare delen av augusti: Upprop!
(Datum för upprop får du från skolan. Om du inte kan närvara vid uppropet
måste du höra av dig till skolan du blivit antagen till för att behålla din plats)

Kommer du inte in på indra2, har frågor om ditt val eller vill göra omval kan du ringa eller maila mig under den 26:e och den 27:e juni. Efter det går jag på semester, så då får du besöker Vägledningscentrums Drop-In på Skånegatan 20 (Hållplats Scandinavium).
Telefon Vägledningscentrum: 031 – 365 00 00
Öppettider Vägledningscentrum: (Se nästa sida)

Trevlig sommar och lycka till i framtiden!
Amanda Klasson,
studie-och yrkesvägledare
amanda.klasson@educ.goteborg.se

Sommarhälsning

Igår avslutade vi terminen med tårtkalas och tackade varandra för den här terminen.

Stort tack för de fina presenterna, de värmde!

Höstterminen startar måndagen den 19 augusti i Vasakyrkan kl.9:30.

Trevlig sommar!

Veckobrev v. 24

Då var det dags för läsårets sista veckobrev. Eftersom jag inte kommer att träffa alla av er på samma sätt nästa år passar jag på att tacka för två fina år tillsammans! Det har varit en glädje att gå till jobbet och träffa era barn! TACK för ett fint samarbete under åren!

Här kommer kort information om vad som gäller tisdag-onsdag v.24.

Tisdag: Lektioner som vanligt fram till lunch. Från 12:30 – 14:45 är det övning i Vasaskyrkan. Dagen avslutas i kyrkan. OBS! Tag med en kasse/väska att ta hem skolmaterial i samt en till plastpåse eller kasse med namn på där sakerna till hösten får vara kvar.

Onsdag: Vi startar 9:00 och slutar efter lunch, 11:30. Avslutningen i Vasakyrkan startar 18:00 och från 17:40 är alla välkomna!

Vi har tömt kapprummet idag. Kläder, skor mm som finns kvar efter avslutningen kommer vi att skänka om de inte tas hem.

Jag har tagit en del kort under dessa två år på Vasaskolan. Om någon av er skulle vilja ha dem så skicka med ett USB-minne med namn på på onsdag så laddar jag över dem. Självklart får de inte användas på nätet.

Nu önskar jag er alla ett riktigt härligt sommarlov så ses vi igen i Vasakyrkan måndagen den 19 augusti 2019 kl 9.30.

Vi ses på onsdag!
/Helena

Publicerat i 5

Klassens dag

Planen är att vi ska spendera dagen ute och umgås.
Vi ses 9:30 vid centralstationen, vid spår 1 och 2 och tar en tur med tåget.
Under några timmar umgås vi med fotboll, kubb, badmöjlighet, tipspromenad och ätbart.
Ta med dig material om du önskar en viss aktivitet. Ett flaska vatten kan också vara bra att ha med.
När dagens känns som den är slut tar vi en promenad tillbaka till tåget och åka tillbaka till Göteborg och räknar med att vara där runt 14 igen.

Publicerat i 9b

Information om v 24

Måndag 10/6 Klassens dag Tider mm se respektive klass

Tisdag 11/6 Tema-dag med SYV kl 9.15-13.15. Om du är med i kör/orkester gäller de tiderna för dig och resten av dagen deltar du i klassen

Alla klasser börjar kl 9.15 i sitt eget klassrum. Där får ni sen information om resten av dagen.

Vi äter lunch i bamba som vanligt

Onsdag 12/6 är det klf-tid kl 9.30-11.30 i klassrummet.
Därefter serveras lunch i bamba.

Vi träffas sen igen kl 18.00 i Vasakyrkan för avslutning.

Obs! Annan tid gäller för dig som är med i kör/orkester