Vad gäller vid lämning och hämtning?

Hej alla föräldrar!

Ett stort tack till de föräldrar som har gjort så fint på vår skolgård under helgen! Det var en fröjd att mötas av blommor, krattade rabatter och mindre grus!

Till något helt annat;

På grund av rådande omständigheter vill vi uppmana ALLA föräldrar att säga hejdå till sitt/sina barn vid grinden istället för att följa med in i skolans lokaler. Alla barn, även förskoleklassen, är nu så trygga i miljön att detta ska fungera väl. Vi gör detta för att så få människor som möjligt ska röra sig samtidigt inne i lokalen.

Vi har också bestämt att vi numera gör två olika inringningar på morgonen (precis som vi gör efter bambarasten) så att inte alla barn springer in samtidigt.

Vi hoppas på förståelse för vår strävan att ha ”föräldrafritt” inne i skolans lokaler på morgonen. Om möjligt är det också bra att man tänker på detta i samband med hämtning. Fritids är i princip alltid ute till kl. 16 så fram till dess borde det funka fint att hämta utomhus och låta barnet själv hämta sina saker inne i skolbyggnaden. Efter kl. 16 är det inomhusaktiviteter och då hämtas barnen inne i skolan.

Personalen på 28:an