Sportlovs information

Nu är det dags för sportlov i dagarna fem och vi skickar här med ett schema på vad som kommer att hända under veckan.

Måndag: Vi startar lugnt med en dag på fritids. Efter lunch går vi till någon närliggande lekpark så barnen får utforska annat än bara vår egna gård. Lunch serveras på fritids 11:00.

Tisdag: Packa med inneskor, en vattenflaska, frukt och busskort (gäller er som har fyllt 7 år) för klockan 09:00 tar vi bussen till Fysiken för lite aktiviteter. Lunch serveras på fritids ca 11:30.

Onsdag: Idag åker vi skridskor.Ta med busskort (gäller er som har fyllt 7 år)  Har du egna skridskor så tas dessa med, glöm inte hjälm annars går detta att hyra. Behöver ni hyra skridskor kostar det 40 kronor med hjälm och bara 10 kronor om ni bara behöver hyra hjälm, matsäck och ordentligt med kläder. Vi åker ca 09:30 och är åter ca 14:00

Torsdag: Vi hoppas att solen skiner för idag blir det en heldag i skogen.Ta med busskort  (gäller er som har fyllt 7 år)..Vi kommer bjuda barnen på korv med bröd, självklart får de ta med egen matsäck. Se till att ha med ordentligt med kläder för det kan både bli kallt och blött samt busskort. Vi åker ca 09:30 och är åter på fritids ca 14:00.

Fredag: Alla hjärtans dag är här och idag ska det mysas och pysslas. En tur till närliggande park blir det även idag så barnen får leka av sig ordentligt inför helgen. Lunch serveras på fritids 11:00

Bildresultat för sportlov