v. 49

Kära vårdnadshavare,

Idag hade vi adventsgudstjänst med hela skolan. Mellanstadiet sjung tillsammans  och det var så vackert!! Vilka fina barn ni har!

Nästa vecka på onsdag har vi pyssel. Barnen slutar kl 13:30 och har ingen idrott. Vi är på skolan och pysslar tillsammans hela dagen i tvärgrupper med övriga klasser på mellanstadiet. Det är bra om barnen har med sig en extra kasse att bära hem sina alster i.

Sista skoldagen innan jul är den 19 december och barnen slutar skolan efter lunch kl 11:40. På kvällen är det julavslutning i Vasakyrkan kl 18:00.

Vi fortsätter att jobba på i klassen med att skriva olika texter, ge respons, stavning (just nu ng-ljudet), läsförståelse, vikingatiden, fotosyntes, engelska och mycket mer!! Nu fram till jul kommer tiden gå fort, men man måste ibland bara stanna upp och njuta av allt som barnen har åstadkommit och lärt sig i 4:an! Det är fantastiskt!

v. 49

Tisdag: Idrott, läsläxa

Onsdag: Pysseldag, slutar 13:30

Torsdag: mattestencil

Fredag: Engelska chapter 9 (glosor, text och Workbook)

Ha en underbar första advent.

Fröken Sara