Veckobrev v 38

Tidigt veckobrev denna vecka, eftersom jag är borta imorgon.

På måndag startar vi ”På egna ben” som är satsning för att få eleverna att röra sig mer än de gör. Man samlar poäng till klassen genom att gå eller cykla till skolan. Om man måste få skjuts med bil så kan man bli avsläppt 500m innan skolan, och gå sista biten. Även familje- medlemmar kan göra att klassen får poäng. Det delas ut priser med jämna mellanrum. Mer info kommer!

Välkomna på utvecklingssamtal på torsdag. Hämta era barn där de befinner sig, så ses vi i Valvet på bottenvåningen. Dubbelkolla så att vi har samma tider här: http://Samtalstider HT 19 – Google Dokument.htm

På fredag är det Vasajoggen. kl. 9:00 är det samling i Skatås, ta med lunch- matsäck och kläder. Dagen avslutas 12:30. Meddela mig OM ert barn åker med skolan (isf samling kl. 8:00). Mer info från Louise kommer här på hemsidan.

Läxor:

Tisdag: Matteborgen tom s.46, rättat och klart.

Onsdag: Läs&lär s. 75-79 om reformationen. Texten i google classroom färdig och inlämnad!

Torsdag: Engelska kap 3 läs, översätt och lär s. 29. Glosor: my turn, push, trolley, covered in, vegetables, packet, clumsy, freezer, fault, pass.

Önskar er en riktigt skön helg!

Karolina