Veckobrev v. 38

Hej!
Eleverna har redan gått hela 4 veckor med mycket information, många nya intryck samt uppstart i samtliga ämnen. Nu följer två veckor som blir lite lugnare. Fredag v. 38 har vi Vasaloppet (även kallat skoljoggen/vasajoggen) och veckan därpå är det studiedagar på torsdag – fredag. Här följer veckans information.

Händer framöver:
25/9 Prov i engelska – läs på de glosor som du har haft under v 36, 37, 38 samt grammatik, se Focusrutor, i Textbook (substantiv i plural och do/does) + dina arbetsblad. Du kommer också att få skriva ett brev till Eva.
26/9 – 27/9 Studiedagar

Händer i veckan + läxor
tisdag: språkläxa
onsdag: Sv – du ska ha läst ut din bok. Sv – träna på att stava/förstå följande ord: skälla, källa, sköt, tjöt, chock, tjock, skär, kär.
torsdag: Ma – 2 stenciler, SO – Stencilen om Östersjöländerna som lämnas ut på måndag. OBS! Meddela Helena senast kl 17 om du/ni vill att ert barn åker med till och/eller från Skatås.
fredag: Vasaloppet – se inlägg från Louise här på hemsidan. OBS! Matsäck.

Önskar er allt gott!
/Helena