Hej.
Nu är det en spännande tid på fritids.
Två klasser, (f-klass och årskurs 1) har fått besöka Universeum och fått se den underbara dinosaurieutställning som finns på takterassen. Vår egen Deborah har nu blivit vår underbara dinoexpert 😉

Under fredagsmorgonen genomfördes även årets upplaga av Vasajoggen som även i år inkluderade lågstadiet. Vi begav oss i samlad trupp till Fysiken för att springa/jogga/gå så många var vi bara orkade under en timme. Tillsammans sprang elever och lärare 578 varv (varje varv är 500 meter.) Totalt blev det 28,9 mil!!!! Vilket är helt otroligt.
Vi samlade alltså in 2890 kronor till Dalitbarnen. Vi är mycket stolta över den glädjen som era barn utstrålade under den timme de sprang, och även efteråt.

Vill ni som föräldrar vara med och bidra till denna insamling så görs detta enklast via Swish. Ni swishar då valfri summa till nummer: 073 – 981 76 88, märk er insättning med Dalitbarnen.

Tusen tack för denna vecka och på återseende nästa.
Hälsingar från personalen på fritids.