Föräldramötet igår

Här kommer lite korta punkter som behandlades igår på mötet:

-skolans värdegrund och nolltolerans mot kräkningar och mobbning.

-jättefin klass! Snälla barn som vill väl och som ofta lyckas lösa konflikter utan vuxnas inblandning. (Jag och kuratorn finns såklart för dem när det behövs!)

-Jag kommer att samla in 100kr/elev för kulturevenemang som numera kostar pengar. Återkommer om när och hur.

-Nya klassföräldrar: Anna Hulegård (Alice´s mamma) och Divina Alemios Kjellberg (Bellas mamma)

-Vi diskuterade skärmtid och den utsatthet som finns runt fotandet och filmandet på allmänna platser. Det finns önskemål att samtala med sina barn om att inte alla varken vill eller får publiceras på sociala medier. Det är av största vikt att alltid ha ett samtycke på dem man lägger upp på bild i sina kanaler på internet. Ta gärna den diskussionen hemma också och dubbelkolla med era barn att de alltid ber om tillåtelse innan de publicerar bilder/ filmer på sina kompisar.

-Sist bokade vi in samtalstider. Ni som inte var här, vänligen hör skyndsamt av er på mailen till mig. Lediga tider just nu (torsdagen 19 sept): 9:00, 9:45, 10:45,11:45, 12:15, 12:45, 13:15, 13:45, 14:30, 15:30. Tack på förhand!

Ha en fin dag!

Vänliga hälsingar Karolina