Veckobrev v 36

Läxor:

Tisdag: Matteborgen Kap 1 ska vara klart och rättat, tom sid. 20.

Onsdag: Diagnos NO ”Kust & Hav” Läs och lär s. 102-117 i ”Koll på NO” (finns på ILT att lyssna på) Använd frågorna i ”aktivitetsboken” s. 72-77 som stöd, frågorna i NO- skrivboken som du fått av mig samt mål-formuleringarna på s. 103 i ”Koll på NO”

Torsdag: Engelska Kap 1 glosor (se grön skrivbok), text (läs och översätt) samt focus- rutan s. 15 (some och any). Ät frukost en dag hemma och bestäm er för att endast prata engelska! Träna på ”I would like… Pass me…Please” samt frukost-matord.

Välkomna på föräldra- mötet onsdag 4/9 kl. 18-19 i klassrummet! Dagordning:

-Skolans läroplan del 1 Värdegrunden (kort!)

-Kulturpeng (besök på museum mm är numera avgiftsbelagt. Jag kommer att samla in 100 kr/elev för ändamålet)

-Nya klassföräldrar?

-Tid för diskussion! Förslag på ämnen: skolmaten, skärmtid, läggtid, foto/filmning på skolan. Inte för att redovisa för mig, utan för att få nya tankar i samtal med andra. Om ni vill!!!

Ha en fint veckoslut och en härlig helg! Andakt i Johannebergskyrkan kl. 8:00 imorgon, fredag.

Vänligast,

Karolina