Veckobrev v. 35


Hejsan!

Vilka fina elever det finns i klass 4! Det är verkligen en härlig grupp som jag med glädje ser fram emot att få arbeta tillsammans med. 

Det har varit mycket nytt material och mycket information att ta in nu i början så jag är inte förvånad över om de är trötta när de kommer hem!!! Nästa vecka slutar vi enligt schema förutom på torsdag då vi är på utflykt. 

Här kommer lite info som kan vara bra att ta del av.

  • Läsläxan är att varje vecka läsa minst 20 minuter 5 dagar i veckan. När man har läst ett kapitel i “Pojken och Tigern” och svarat på frågorna till kapitlet så läser man en valfri bok. Någon vuxen hemma skriver under att det är gjort och läxan lämnas in till mig varje tisdag (det gula skrivhäftet). 
  • Barnen kommer att få engelskaläxa till fredagar. Det är att läsa texter med flyt samt glosor. Glosorna förhörs skriftligt på fredagar och barnen får läsa texterna högt. 
  • Eleverna har fått böckerna “Pojken och Tigern”, “What’s up?” textbook och “Matte Borgen”. Jag ber att slå in de böckerna så snart ni kan. Titta gärna i dem hur de är upplagda. 
  • På måndag går vi till biblioteket och lånar böcker. Ta med lånekort. 
  • På torsdag är det dags för den första utflykten tillsammans. Vi åker till Färjenäsparken. Ta med busskort, matsäck och kläder efter väder (det ser ut att bli fint väder). Vi börjar i vanlig tid och kommer tillbaka till skolan vid 13:30. 

4/9 Torsdag Föräldramöte kl 18:00-19:00

17/9 Tisdag Utvecklingssamtal

Om det är något som ni undrar över eller har information som ni vill att jag tar del av hör gärna av er till mig via mail.

Vänliga hälsningar

Fröken Sara

Vasaskolan

Viktor Rydbergsgatan 18

411 32 Göteborg

 

Expeditionen öppen:

 

mån, ons kl 8-12, 13-16

 

tis, tors kl 8-12

 

fre kl 10-12

 

Gunilla Andersson

031- 20 83 41

exp@vasaskolan.net