Veckobrev v 35

På måndag går vi till Universeum. De som vill och kan, får börja kl. 8:50 utanför entrédörrarna. Jag är på skolan kl. 8:00 och går med de elever som är här då.

På torsdag har vi ”Klassens dag” tillsammans med åk 4. Vi åker till Färjenäsparken. Kl. 8:00 samlas vi vid trappan utanför skolan och dit kommer vi tillbaka senast kl. 13:20. Ta med busskort, lunchmatsäck, kläder efter väder och fot- och/eller basketboll.

Läxor:

Tisdag: Matte tom s.13

Fredag: Engelska. Träna på att läsa s. 10, glosor (de som du skrev av till glosboken, den gröna) + lära dig frågorna och svaren på texten (går igenom på måndag)

Angående föräldramötet 4/9 så tänkte jag föreslå en variant av möte. Jag menar att ett rent infomationsmöte är ganska ointressant (eller!?), jag informerar ju er när det behövs här i veckobrevet. Skulle det vara mer givande för er att diskutera olika saker som läggtider, skärmtider odyl istället? Inte för att redovisa för mig, såklart, utan att få information om hur andra föräldrar i klassen tänker runt olika saker. Inte vet jag?! Återkoppla gärna till mig på mailen om ni kommer på saker som ni skulle vilja dryfta. Ibland hör man ju ”alla andra får” som förälder och då kan det vara bra att få veta om det verkligen är så. Hör jättegärna av er! karolina.wake@vasaskolan.net

Det var nog allt. Vilken härlig vecka vi haft! Underbart att träffa era fina barn igen!

Karolina

Vasaskolan

Viktor Rydbergsgatan 18

411 32 Göteborg

 

Expeditionen öppen:

 

mån, ons kl 8-12, 13-16

 

tis, tors kl 8-12

 

fre kl 10-12

 

Gunilla Andersson

031- 20 83 41

exp@vasaskolan.net