Nu är vi igång på riktigt efter sommarlovet.
Här kommer det en uppdatering varje vecka där ni kan läsa om vad som har hänt under denna veckan och om det är något ni behöver tänka på till nästkommande vecka.

Vi vill informera lite från vår del på fritids då det ständigt utvecklas och händer nya saker, mycket tog vi upp på föräldramötet men vi passar på att informera lite i skrift här också.

Onsdagar

Onsdag eftermiddagar kommer vi i huset på VR28 att ha ett gemensamt planeringsmöte med lärarna för att kunna utveckla verksamheten och hela skoldagen till det bästa för era barn. Det medför att vi kommer ta in vikarier under onsdagseftermiddagen från 15.30, det kommer även finnas ordinarie personal på plats. Finns möjligheten att hämta ert barn tidigare så gör gärna det, i annat fall är de kvar på fritids enligt schema.

Universum på torsdagar

Då Vasaskolan bundit avtal med Universeum så vill vi givetsvis utnyttja denna fantastiska möjlighet även på fritids. Vi kommer inledningsvis att gå klassvis (de elever från samma klass som går på fritids) till Universeum där förskoleklassen börjar vecka 37. Vi räknar med att vara tillbaka 15.00.

De elever som är kvar, alltså inte går på Universeum är kvar på plats för den ordinarie fritidsverksameten.

Såhär ser det rullande schemat ut för vilken klass som går när.

Vecka 37. Förskoleklass

Vecka 38. 1an

Vecka 39. STUDIEDAG

Vecka 40. 2an