Veckobrev v. 21

Hej!
Nu på måndag kommer de nya sexorna och hälsar på. De kommer till oss mellan kl 9-10. Våra elever börjar alltså i skolan och inte på fysiken. Inga gympakläder!

På torsdag har vi Energikicken. Här kommer lite information om den:
Eftersom vi har fått eftermiddagstider kommer vi att sluta lite senare på torsdag. Därför kommer vi också att starta dagen lite senare på skolan.
Skolan börjar med slöjd kl. 9.50. Kom klädd i det man vill spela fotboll i senare under dagen. Därefter äter vi lunch i bamba och ger oss iväg till Kviberg där matcherna går av stapeln. Om någon av er föräldrar vill komma och titta på matcherna är ni varmt välkomna! Som det ser ut nu spelar vi våra matcher kl 13, 14 och 15. Den sista matchen slutar ca 15.30. De som vill får sluta direkt i Kviberg om de har fått lov av er och Helena har fått ett mail eller en lapp att det är ok. Vi övriga tar oss tillbaka till skolan och bör vara på plats runt kl 16. Ta med vattenflaska och gärna frukt eller macka att äta mellan matcherna. På fötterna kan man ha gympaskor eller fotbollsskor. Vill någon ha benskydd är det ok. Vi ska försöka att fixa tröjor som vi kan spela i men om det inte hinns med är det bra om alla har svart tröja på sig så att vi känner igen varandra i laget. Tag även med busskort.

Här kommer veckans läxor och info. Trevlig helg allihop!
Helena (och Louise)

Vecka 21
måndag: Kom till skolan kl 9, inga gympakläder.
torsdag: Skolan börjar 9.50 och slutar ca 15.30-16.00, se all info ovan.
fredag: lämna in veckans läxor. Ma: en stencil. No: Läs s 92-93 i Koll på No grundbok och gör s. 64 i arbetsboken.