Några veckor kvar..

Hej alla elever och föräldrar! Hoppas att ni har haft en riktigt skön ledighet.

Nu är det några veckor kvar till sista ansökningsdagen, den 1/2 -2019, och jag vill gärna ge er lite tips.

• Försök att vara klar med era val dagen innan sista ansökningsdagen, alltså den 31/1. Hemsidan kan krångla ganska mycket under sista ansökningsdagen, så att det kan vara svårt att logga in.
  • Många skolor har öppet hus nu i januari, gå gärna på det om ni fortfarande är osäkra!
  • Kom ihåg att rangordna era val! Lägg det utbildning ni helst vill komma in på först och den som ni vill komma in på minst sist.

Kom till mig om ni har några frågor kring ansökan eller annat. Jag kommer att vara på skolan på tisdagar framöver, så hör gärna av er och boka en tid eller kom ner och kolla om jag är ledig.

Jag vill även tipsa om att vägledningscentrums drop-in kommer ha extra förstärkning och utökade öppettider onsdag den 23/1 då de har öppet 13.00-20.00. övriga öppettider på drop- in är:

• Tisdagar kl 13 – 18
  • Onsdagar kl 13 – 18
  • Torsdagar kl 13 – 18
  • Fredagar kl 12 – 15

Hit kan ni vända er om ni vill ha extra vägledning.

Lycka till med er ansökan!

Amanda Klasson, studie- och yrkesvägledare

072 – 856 68 87, amanda.klasson@educ.goteborg.se