Nu är det inte långt kvar på denna terminen.
En vecka kvar till december och pysslets största månad är då kommen.
Vi kommer som tidigare år ha en liten pyssel kalender där barnen får prova nya pyssel varje dag, måndag – torsdag. Vi har även införskaffat en snäll kalender från FRIENDS där barnen kommer att uppmuntras att göra något snällt mot någon annan varje dag. Vi i personalen lurar också på vilken julkalender vi ska visa för barnen. Tidigare år har vi visat Pelle Svanslös och Mysteriet på Greveholm.

Idag föll även den första snön över oss så vi vill åter igen påminna om ordentligt med kläder.
Mössa, vantar och halsduk bör finnas på skolan då vi aldrig vet hur vädret kommer att bli från dag till dag.
Ett par överdragsbyxor eller en overall är också bra att ha så barnen slipper frysa om benen.
Vi säger till alla barnen när vi går ut att de ska klä på sig ordentligt men vi upprepar igen att vi inte tjatar på dom. Så prata gärna mer era barn om hur viktigt det är att klä sig varmt när det är kallt ute.

Under veckan skickades jullovslapparna ut till era mejladresser, har ni inte fått det eller de inte går att öppna så finns det i pappersformat på fritids så det är bara att säga till oss som jobbar på fritids.

Ha nu en underbar helg med mycket utelek :)
Varma hälsningar önskar personalen på fritids