Nu är äntligen lovet här.
Sista veckan har varit extra bra. Barnen har längtat till denna dagen och många har pratat om va de ska göra på lovet.
Vi kommer ha ganska många barn under lovveckan och här kommer ett schema, som även har skickats ut till alla barnen i deras mappar:

Nu är höstlovet här och vi har satt ihop ett litet schema för barnen. Vi ber er att ta med barnens busskort (årskurs 1-4) varje dag, kläder efter väder och om barnen vill får de även ta med en leksak (inga iPads, telefoner eller dylikt)

Måndag: Mjukisbyxansdag. Denna dagen myser vi till det på fritids

Tisdag: Klockan 08:30 åker vi till Fysiken på Gebraltargatan, meddela om ni lämnar ert barn på Fysiken. Ta med vattenflaska och inneskor.

Onsdag: Spa dag

Torsdag: Pyssel, ta gärna med en vit t shirt

Fredag: Idag tar vi en heldag i skogen, klockan 09:00  åker vi från skolan och är åter 14:00. Tag med bra kläder för skogslek och matsäck (inte godis eller läsk). OBS: Glöm inte att vi stänger klockan 15:00 idag fredag

Alla dagar utom fredag äter vi lunch på fritids runt klockan 10:45. Vi kommer även vara ute i både ur och skur så se till att barnen har med sig regnkläder.

Vänliga hälsningar från personalen på fritids