Veckobrev v. 39

Hej!
Ursäkta att veckobrevet kommer idag istället för i fredags. Jag hade fått för mig att jag redan skickat det men det hade jag inte. Hoppas att de flesta av er hittar det idag! Nu har nästan alla hunnit fylla i tiderna för utvecklingssamtal. Tack!

Först vill jag berömma klassen – igen! De var så trevliga och duktiga när de sprang för Dalitbarnen i fredags! Vi hade några sjuka men bland de som sprang kom vi upp i 180km, 18 mil! Inte dåligt sprunget på en förmiddag! Kul!

Jag har också fått bekräftelse på fiskauktionen. Vi är bokade den 20 november. Mer info kommer när det närmar sig.

Allt gott!
/Helena

Veckans läxor
tisdag: engelska, se Ylvas inlägg
torsdag: matte, en enda uppgift, men det är en kluring!
fredag: so – läsa igenom sidorna i Arbetsboken minst 3 ggr som vi gör i veckan om Island. s. 21-25 så långt som vi hinner.