Veckobrev v 39

Hej alla!

Kom ihåg Vasajoggen imorgon. Kläder efter väder, matsäck och maila mig om ert barn tar sig till och från Skatås på egen hand. Tack!!!

Läxor till nästa vecka blir som följer:

Onsdag: Läsläxa kap. 5. Förbered två frågor muntligt. Några få elever har sidor i ”Min bok i svenska” att göra klart.

Torsdag: Matteborgen sid. 43-50. Diagnosen gör vi tillsammans i skolan!

Fredag: Eng- test på kap 1-4. Förbered genom att träna på ”Läxblad vecka_ Kapitel 3-4” som delas ut på måndag. Även ”Focus- rutorna” till varje kapitel i textboken är bra träning, samt www.ovningsmastaren.se

Snart är det dags för utvecklingssamtal. Jag ser mycket fram emot att träffa er och era fina barn! Samtalen kl. 8:00-11:10 på måndagen 1 oktober genomförs i rektor Elins rum. Samtalen kl. 14:20-15:05 i klass 6 B´s klassrum och resten i elevernas hemklassrum. Notera att jag behöver hjälp av er att hämta barnen i rätt tid. Jag är fullt upptagen. Tack och varmt välkomna!

Nu håller vi tummarna för spring-sugna elever imorgon, så att det blir klirr i kassan för Dalit- insamlingen.

Trevlig helg!

Karolina