Veckobrev v. 24

Hej!
Nu har vi bara 3 dagar kvar i 4:an. Vi vill passa på att säga att vi är väldigt glada över att ha fått jobba men vår fina klass! Bakom varje fin klass finns fina föräldrar. Ni gör ett bra jobb och det har varit ett nöje att samarbeta med er!  Det ska bli roligt att få mötas i 5:an igen!

Sista veckan
Måndag: Elevrådets dag. Se egen info. Kom till skolan 9.00, ha med kläder för att vara ute hela dagen samt matsäck. Om ditt barn vill åka direkt till Slottsskogen och INTE komma till klassrummet kan ni skicka ett mail till helena.reinholdsson@vasaskolan.net senast måndag kl 8 så att vi inte står och väntar på någon.

Tisdag: är det dags att ta hem grejerna i bänken. Ta med två plastpåsar eller papperskassar. En för att ta hem saker och en för sakerna som ska vara kvar i skolan (de kan inte vara kvar i bänkarna då vi kommer att byta bänkar). Skriv namnet tydligt på påsarna. På eftermiddagen tränar vi i Vasakyrkan. Övningen varar längst till 14:30 och vi avslutar dagen där.

Onsdag: På avslutningsdagen börjar vi i skolan 9:00 och slutar 11:30 efter bamba. Vi träffas åter för skolavslutning i Vasakyrkan kl.18. Det är insläpp i kyrkan från 17:30.

Tack för detta läsår och på återseende till hösten! Med önskan om en god sommar!

/Ylva och Helena