Veckobrev för v. 22

Hej!
Vilken fin idrottsdag det blev i tisdags! Vi har berömt eleverna för att de jobbade så bra in i det sista trots att det var rätt varmt på slutet. Kul att vara ute med så fina elever!

Torsdag den 31/5 åker klass 4 till Bohus fästning. Vi kommer att få en guidad tur, därefter äter vi medhavd matsäck och sen får de som vill ha med sig lite pengar och handla något litet i souvenirbutiken och köpa en glass i glasskiosken. Vi samlas i skolan som vanligt kl 8 och kommer tillbaka till skolan strax före kl 14 då vi slutar för dagen. Vi hoppas så klart på fint väder men ta kläder efter väder då vi kommer att vara ute hela dagen.

Läxan till fredag 1/6 i SO är att göra färdigt sitt arbete om sitt landskap i SO om man inte hunnit färdigt i skolan. Vi har 3 lektioner kvar i skolan att arbeta på. Jag skickar med vad som ska finnas med i en bifogad fil.

Läxor mm
tisdag: Biblioteket, ta med bibliotekskort
torsdag: Vi åker till Bohusfästning. Ta på kläder för att vara ute hela dagen och ta med en matsäck. Vi är tillbaka på skolan ca kl 14 och då slutar vi för dagen.
fredag: Ditt SO-arbete ska vara färdigt, du ska kunna det som finns på din landskapskarta som du har fått från Helena.
Engelskglosor?

Landskapsarbetet – PDF