Äntligen sportlov

Nu är det dags för årets första lov, sportlov.
Vi har planerat lite aktiviteter för barnen.

Hej!

Vi ser fram emot ett härligt lov tillsammans med era barn.Vi kommer under denna vecka vara ute mycket. Därför vill vi att era barn har ordentligt med kläder på fritids. Både varma och regnkläder och bra skor. Glöm inte att mössa och vantar är bra att ha. Gärna flera par vantar ifall de blir blöta. De barn som är över 7 år ska ta med sig sitt busskort varje dag. Vi kommer också att följa OS på storbildsskärmen för de som vill.Denna vecka lagar vi även maten själva. Här nedan ser ni vad som händer varje dag.

Måndag: Olika aktiviter på gården.

Tisdag: Vi har en Spa dag. Avslutar det med att äta semlor. Aktivitet på gården.

Onsdag: Efter lunch åker vi till Fysiken. Ta med busskort, gymnastikskor och vattenflaska. Åter till fritids ca 15.00.

Torsdag: Vi åker till skogen (Bögatan ). Ta med egen matsäck,  busskort, lämpliga skor och kläder. Vi åker ca 10.00 och är åter ca 14.00.

Fredag: Vi myser på fritids. Aktivitet på gården.

Hälsningar personalen på fritids.